Welpen

Zij zijn tussen 8 en 11 jaar en leven nog een beetje verder in die wereld van bij de kapoenen maar het wordt nu en dan al ietsje serieuzer. Er wordt al eens gepraat over iets actueels of over een maatschappelijk aspect, dit wel op een speelse en leuke manier. Er wordt hen geleerd om naar elkaar te luisteren en om samen te spelen, om van elkaar te leren en elkaar te helpen. Hiervoor krijgen ze ruimte en kansen om dingen uit te proberen.

Programma Welpen

Zaterdag 6 januari 2018

GELUKKIG NIEUWJAAAAAAAR !!! Trek jullie feestkledij aan want jullie leiding wil met alle welpen het jaar met een fantastisch feest inzetten. Tot dan! Scouts van 18u tot 21u

Zaterdag 13 januari 2018

Vandaag wordt het welpenlokaal omgetoverd tot een ware cinemazaal. Neem allemaal een warm dekentje mee. De leiding zal voor een aantal topfilms zorgen en we maken het supergezellig! Scouts van 18u tot 21u

Zaterdag 20 januari 2018: 18u – 21u

Deze vergadering komen we te weten wie van de welpen de volgende professor Gobelijn wordt. De leiding heeft namelijk een superdupermegafantastische quiz in mekaar gestoken. Kom af en strijd mee naar de titel van ‘slimste welp ter wereld’! Scouts van 18u tot 21u

Zaterdag 27 januari 2018: 18u – 21u

Deze avond spelen we spelletjes. Het wordt bovendien gezellig. Kortom, we spelen gezelschapsspelletjes! Scouts van 18u tot 21u

Zaterdag 3 februari 2018: 15u – 18u

Na wekenlang afzien heeft jullie leiding eindelijk geen examens meer. Om dit te vieren mogen de welpen hun leiding eens goed verwennen en ze allerlei culinaire hoogstandjes voorschotelen. Wie wordt de Masterchef van de welpen?

Zaterdag 10 februari 2018: 15u – 18u

Love is in the aaaaaaaaaaaair. Valentijn staat bij de deur en dat zullen de welpen geweten hebben. Ook dit jaar zullen er ongetwijfeld koppeltjes gevormd worden binnen de welpen. Welke welpen worden dit jaar het mooiste koppeltje? Kom af en ontdek het!

Zaterdag 17 februari 2018: GEEN SCOUTS

Helaas pindakaasssssss, geen scouts. Jullie fantastische leiding gaat op leidingsweekend. Tot volgende week sloebers!

Zaterdag 24 februari 2018: 15u – 21u

Vandaag is het de nationale feestdag van Estland. Wist je dit niet? Schaaf dan snel jullie kennis over de wereld bij voor het ‘grote landenspel’.

Zaterdag 3 maart 2018: 15u – 18u

Matthijs is blij, Matthijs is jarig. Proficiat Matthijs. Vandaag vieren we dit natuurlijk, maar we doen meer dan dat. Echt alles staat vandaag in het teken van Matthijs.

Zaterdag 10 maart 2018: GEEN SCOUTS

Vandaag is er geen scouts, want vanavond is er onze scoutsfuif ‘Brainstorm’. Maar hiervoor zijn jullie net ietsje te jong.

Zaterdag 17 maart 2018: GEEN SCOUTS

Vandaag geven we geen scouts. De reden hiervoor staat hieronder!

Zondag 18 maart 2018: WELPENDAG

Joepie, de nationale feestdag voor de leukste tak van de scouts is weer aangebroken: Welpendag. We gaan een hele dag spelletjes spelen met alle Welpen van heel de regio! Verder info volgt nog.

Zaterdag 24 maart 2018: GEEN SCOUTS

Deze middag gaat de leidingsbende op teambuildingsactiviteit. Er is dus geen scouts. Tot volgende week!

Zaterdag 31 maart 2018: 15u – 18u

Vandaag spelen we het tofste spel dat we ooit gespeeld hebben. Wil je weten wat we spelen? Wel, kom dan naar de scouts van 15u-18u.

Zaterdag 7 april 2018: GEEN SCOUTS

Geen scouts, geniet maar van jullie welverdiende Paasvakantie!

Vrijdag 13 april – zondag 15 april 2018

Joepiedepoepieeeeee. We mogen al weer op paaskamp! Wij verlangen al, jullie ook? Verder info volgt nog.

Groetjes van jullie toffe leiders en Pierre!