GIVERS

Bij de gidsen en verkenners (14 - 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden. In hun 'parlement' maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Programma Givers

zaterdag 9 september: GEEN SCOUTS

wegens schippersweekend op ons terrein De vakantie duurt nog een weekje langer voor de scouts, want dit weekend is het schippersweekend op ons terrein. We zien jullie daar wel als dj felwig en pilgrimage moet spelen.

Zaterdag 16 sept: 15u - 18u AFSCHEIDSVERGADERING

welkomsvergadering voor nieuwe leden Magowzeg! Nog een laatste keer spelletjes spelen met de leiding van vorig jaar!

Zaterdag 23 sept: 14u - 18u: OVERGANG ( inschrijvingen van 13u tot 14u)

Joepie! Als er één dag is waarop je zeker je speelkleren moet aandoen in de scouts is het wel deze. Aan mama en papa: leg maar plastiek in de auto en breng een wasknijper mee voor op jullie neus!!

29 - 30 - 1 sept/okt: PLANWEEKEND

geen scouts
Tikke toch! Weer geen scouts… De leiding gaat het komende werkjaar voorbereiden. Business é, versta je.

Zaterdag 7 oktober 15u – 18u: Scouts

Vandaag is het de eerste keer leiding met de nieuwe equipe ,spannend !!!
We richten ook het lokaal in, deze keer wordt deze traditionele lokaalinrichting anders dan anders!

Zaterdag 14 oktober 15u – 18u: Scouts

Hopelijk kunnen jullie makkelijk jullie weg vinden, want vandaag ga je het zeker nodig hebben! Je zal je in alle mogelijke bochten moeten kunnen wringen.

Vrijdag 20 oktober: dag van de jeugdbeweging

DAG VAN DE JEUGDBEWEGING maak dat je vandaag jullie uniform gewassen is en gestreken is want VANDAAG moeten jullie je uniform aan doen om naar school te gaan!

Zaterdag 21 oktober 15u-18u: scouts: VRIENDJESDAG

Vandaag staat er een verrassing voor jullie op het programma! Spanneeeeeeeeund. ps: de jongens moeten meisjeskleren aandoen en de meisjes jongenskleren. Indien dit niet het geval is, volgt er een melkmulle!

28 - 29 - 30 okt: HERFSTKAMP

Vandaag is er geen scouts want het is het jaarlijkse Herfstkamp!! Brief volgt.

zaterdag 4 november: GEEN SCOUTS - DIA-SHOW

Vandaag geen scouts want de leiding moet de overheerlijke macaroni maken en de zaal klaarzetten voor de fantastische dia-avond! We verwachten jullie allemaal vanavond. Meer info volgt nog!

Zaterdag 11 november: 14u-18u SCOUTS

Vandaag spreken we af om 14u ipv 15u want ze spelen het jaarlijkse drugsspel!

Zaterdag 18 november: MARSEPEINVERKOOP 14u - 18u

Begin maar al een verkoperspraatje in te oefenen want vandaag gaan we met alle scouties marsepein gaan verkopen.

vrijdag 24 november: KAAS-EN WIJNAVOND

Nodig allemaal zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes uit voor onze jaarlijkse kaas- en wijnavond! Meer info volgt nog.

Zaterdag 25 november: 15u - 18u SCOUTS

25 november 1930: Op Java begint een uitbarsting van de vulkaan Merapi. 13 dorpen worden vernietigd, en 23 andere zwaar beschadigd. Er sterven meer dan 1300 mensen. Om deze jammerlijke gebeurtenis te herdenken zullen we het grote ‘the floor is lava’ spel spelen.

Zaterdag 2 december: 15u - 18u SINTERKLAAS

Yes yes yes, de sint komt eraan! Iedereen moet vandaag een schoentje meenemen en een mooie tekening en gedichtje maken voor de sint. Anders geen snoepgoed!

zaterdag 9 december: geen scouts = KERSTMARKT

Vandaag geen scouts, maar niet getreurd want het is de jaarlijkse kerstmarkt! Nodig jullie ouders, vriendjes en vriendinnetjes massaal uit om zich te komen verwarmen aan ons gezellig scoutsstandje.

Zaterdag 16 december: SCOUTS 15u - 18u

VIETN ON ICE

Zaterdag 23 december en zaterdag 30 december: GEEN SCOUTS

Van 23 tot en met 30 december is er geen scouts!